Zavolite nevoljene dijelove tijela!

Standardno

ZAVOLITE NEVOLJENE DIJELOVE TIJELA!

Da bi nadišli efekte šoka i traume te reintegrirali energetske prijenosnike koji su izbačeni, moramo obnoviti tijek prane kroz dijelove tijela koji su najviše zahvaćeni intruzijom (nasilnim upadom) nefizičkih bića i vanjskih projekcija. To bi bili dijelovi tijela koje najčešće ne prihvaćamo, ne uvažavamo ili ne volimo. S druge strane, duboko poštivanje onoga što je autentično i istinito donosi nam moćnu nagradu. Važnost uvažavanja i poštivanja ilustrira jednostavna priča iz drevne Kine. Bio jednom jedan predio u južnoj Kini u kojem mjesecima nije pala kiša. Sve su biljke uvenule, zemlja ispucala, a u intenzivnoj ljetnoj vrućini tisuće muha zujalo je oko svačijih očiju. Namjesnik tog kraja čuo je za taoističkog mudraca koji je imao magični kišobran za privlačenje kiše. Namjesnik je zamolio mudraca da se moli za kišu. Istog trenutka je počelo kišiti na radost cijele zemlje. Namjesnik je pitao starog čovjeka što je učinio. „Ništa posebno“ rekao je mudrac. „Jednostavno sam postio svakog prvog i petnaestog dana u mjesecu i duboko obožavao bogove neba i zemlje. Kada bih obavljao nuždu postavio bih kišobran iznad svoje glave kako sunce, mjesec i zvijezde iznad mene ne bi bili uvrijeđeni onime što bi mogli vidjeti“. Ljudi iz tog kraja tada su shvatili da će, iskazivanjem poštovanja prema onom što je iznad i ispod, kao i onoga između, njihove molitve biti uslišane i njihov život biti blagoslovljen božanskom energijom.

Tako primjerice, ako ne uvažavamo i volimo vlastite grudi, znači da smo traumatizirani na dimenziji koju regulira srčana čakra, što je čest problem kod žena.  Ako je srčana čakra blokirana i jedan ili više energetskih prijenosnika izbačen, tijek prane na toj dimenziji će se poremetiti i biti će smanjen dotok prane u dijelove tijela koje opskrbljuje srčana čakra, uključujući i grudi. S manjkom prane grudi će zračiti puno manje energije u formi užitka, ljubavi, intimnosti i radosti što će otežati ženi da voli vlastite grudi. Mi možda na to ne obraćamo pažnju, ali činjenica je da kontinuiramo prihvaćamo i volimo dijelove tijela koji nam daju užitak upravo zato što prana zrači kroz njih. Prana koja zrači kroz dijelove tijela, omogućuje im hranu koju trebaju da bi zdravo funkcionirali i integrirali svoje funkcije sa ostatkom tijela. Kada prana slobodno zrači kroz dio tijela i možemo podijeliti tu energiju s drugom osobom, uživat ćemo u vlastitom osjećaju koji to prati i  samom izgledu prihvaćenog i voljenog dijela tijela. Ali jednom kad smo traumatizirani i kada je tijek prane kroz taj dio tijela blokiran, neće potrajati dugo dok ga ne zanemarimo. Posljedica toga je stezanje, bol, pretjerana osjetljivost, gubitak osjeta i tupost.

Da bi ponovo zavoljeli nevoljene dijelove tijela, zauzeli svoj prostor tijela i slobodno dijelili užitak, ljubav, intimnost i radost potrebno je prvo otpustiti vanjske projekcije. Nakon toga moramo ispuniti nevoljene dijelove tijela pranom.

Ovom prilikom najavljujemo radionicu na tu temu na kojoj ćete detaljno naučiti tehniku kako zavoljeti nevoljene dijelove vlastitog tijela prema učenju K. Sherwooda.

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s